​Rene's Varmeservice ApS

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens​

​Tlf. 40 15 51 90

E-mail: info@rpvarmeservice.dk

  Følg os på Facebook

Åbningstider:

Mandag 7-17
Tirsdag 7-17
Onsdag 7-17
Torsdag 7-17
Fredag 7-12
Ved assistance udenfor åbningstiden vil der blive påregnet et ekstra gebyr

Jeg holder lukket fra fredag d 20 december kl 12 og er tilbage igen mandag den 6 januar kl 7

​VVS-arbejde af Rene's Varmeservice ApS

​Rene's Varmeservice ApS udfører enhver form for VVS-arbejde i Sønderjylland og på Fyn. Der kan være tale om en planlagt moderniseringer som for eksempel et nyt badeværelse eller blot udskiftning af armaturer og rør, men også at få ændret eller moderniseret varmeinstallationer.

Vi varetager forsikringsskader og akut VVS-arbejde

​Vi udfører endvidere forsikringsskader og akut VVS-arbejde via vores døgnvagt som blandt andet rørskader, tilstoppede afløb og manglende vand. Det også være, at der pludseligt ikke er varme i huset eller ikke er varmt vand til brusebadet.

Vi varetager således alle former for VVS-arbejde, herunder typiske opgaver som løbende toiletter, dryppende vandhaner, justering af ventiler samt service, vedligeholdelse og optimering af varmeinstallationer og varmtvandsbeholdere.

Vi har med andre ord mange års erfaring med VVS-arbejde, herunder alle former for problemer, moderniseringer og renoveringer af varmeinstallationer og andet VVS-arbejdet som for eksempel varmepumper, pillefyr, stokerfyr, oliefyr og fjernvarme.

Solidt og grundigt VVS-arbejde til en god pris

​Der er samtidig vores målsætning at fremstå som en kvalitetsbevidst og moderne VVS-virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer nyinstallation, reparation, service og vedligeholdelse af varmeinstallationer og andet VVS-arbejde til en god pris. Vores VVS-arbejde skal med andre ord altid indfrie dine ønsker, behov og forventninger.

Ring til Rene's Varmeservice ApS i Vojens på telefon 40 15 51 90, men du kan også sende os en e-mail på renesmed@yahoo.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på VVS, eller hvis du i første omgang ønsker en samtale om dine behov og vores muligheder for at hjælpe dig.

HVEM ER JEG?

Rene's Varmeservice ApS

CVR: 34733651

FIND VEJ

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens

JEG TILBYDER

Service og reparation af pillefyr​
​VVS-arbejde