​Rene's Varmeservice ApS

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens​

​Tlf. 40 15 51 90

E-mail: info@rpvarmeservice.dk

  Følg os på Facebook

Åbningstider:

Mandag 7-17
Tirsdag 7-17
Onsdag 7-17
Torsdag 7-17
Fredag 7-12
Ved assistance udenfor åbningstiden vil der blive påregnet et ekstra gebyr

Jeg holder lukket fra fredag d 20 december kl 12 og er tilbage igen mandag den 6 januar kl 7

Installation, reparation og servicering af fjernvarme

​Rene's Varmeservice ApS installerer, servicerer og reparerer fjernvarme i Sønderjylland og på Fyn. Vi er altid klar med gode råd og professionel vejledning i forbindelse med fjernvarmeinstallationer, herunder alternative løsninger, hvis der ikke er fjernvarme i det område, hvor du bor.

Vi har mange års erfaring med installering og vedligeholdelse af fjernvarme, og derfor kan vi altid finde frem til den bedste løsning for vores kunder, men også til, hvordan en varmeinstallationen bedst kan tilpasses boligen.

Installation og reparation af fjernvarme skal med andre ord indfri dine ønsker, behov og forventninger. Derfor sætter vi altid vores kunder i centrum, så de får løsninger, der passer præcis til dem.

Fjernvarme er en nem, økonomisk og miljørigtig opvarmning

​Fjernvarme er en nem, billig og miljøvenlig form for opvarmning af rum og brugsvand, og der kan typisk opnås ganske markante besparelser i forhold til opvarmning med et traditionelt oliefyr. Derfor er fjernvarme næsten altid den bedste løsning, men du kan supplere dit energibehov med andre kilder som for eksempel solvarme.

Få mere at vide om fjernvarme før du får nyt oliefyr

​Hvis du står over for en større renovering eller udskiftning af for eksempel et oliefyr, så kunne du overveje at få installeret fjernvarme. Kontakt Rene's Varmeservice ApS i Vojens på telefon 40 15 51 90, eller send en e-mail til os på renesmed@yahoo.dk, så kommer vi gerne forbi din bolig for at give dig et løsningsforslag og et tilbud på installation eller vedligeholdelse af din fjernvarmeinstallation.

HVEM ER JEG?

Rene's Varmeservice ApS

CVR: 34733651

FIND VEJ

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens

JEG TILBYDER

Service og reparation af pillefyr​
​VVS-arbejde