​Rene's Varmeservice ApS

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens​

​Tlf. 40 15 51 90

E-mail: info@rpvarmeservice.dk

  Følg os på Facebook

Åbningstider:

Mandag 7-17
Tirsdag 7-17
Onsdag 7-17
Torsdag 7-17
Fredag 7-12
Ved assistance udenfor åbningstiden vil der blive påregnet et ekstra gebyr

Jeg holder lukket fra fredag d 20 december kl 12 og er tilbage igen mandag den 6 januar kl 7

Service af oliefyr og udskiftning af kedler

​Rene's Varmeservice ApS servicerer, vedligeholder og reparerer oliefyr. Det drejer sig primært om udskiftning af kedler og generel servicering af oliefyr, så de brænder korrekt og har en ordentlig nyttevirkning. Vi kommer primært i Sønderjylland og på Fyn for at service fyr og udskifte kedler.

Oliefyr kan udskiftes med pillefyr eller varmepumpe

​Flere og flere husejere går væk fra oliefyr, fordi man kan opnå store besparelser ved at skifte til for eksempel pillefyr eller varmepumper. De er samtidig langt mere miljøvenlige end oliefyr. Desuden er fjernvarme er et alternativ, hvis det findes i dit område. Derfor bør du overveje at skifte til pillefyr, varmepumpe eller fjernvarme, hvis kedlen i dit fyr er nedslidt.

Visse steder må du ikke længere få et nyt oliefyr

​Dertil kommer, at der kommer flere og flere regler i forhold til udskiftning af oliefyr, og det er allerede forbudt at installere oliefyr i nybyggeri. Derfor vælger mange at få fjernvarme, hvis det er tilgængeligt i området, men du kan vælge en varmepumpe, hvis der ikke er fjernvarme.

Mange foretrækker en luft-til-vand-varmepumpe frem for jordvarme, hvis der er tale om et etableret byggeri. Dertil kommer, at jordvarme kræver, at din have har en vis størrelse.

Hvis det er blevet tid til udskiftning eller servicering af dit oliefyr, så kan du ringe til Rene's Varmeservice ApS i Vojens på telefon 40 15 51 90 for at høre mere. Du kan også skrive til renesmed@yahoo.dk. Vi kan altid være behjælpelig, hvis du vil skifte til fjernvarme, varmepumpe eller pillefyr.

HVEM ER JEG?

Rene's Varmeservice ApS

CVR: 34733651

FIND VEJ

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens

JEG TILBYDER

Service og reparation af pillefyr​
​VVS-arbejde