​Rene's Varmeservice ApS

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens​

​Tlf. 40 15 51 90

E-mail: info@rpvarmeservice.dk

  Følg os på Facebook

Åbningstider:

Mandag 7-17
Tirsdag 7-17
Onsdag 7-17
Torsdag 7-17
Fredag 7-12
Ved assistance udenfor åbningstiden vil der blive påregnet et ekstra gebyr

Jeg holder lukket fra fredag d 20 december kl 12 og er tilbage igen mandag den 6 januar kl 7

Varmeinstallation i Sønderjylland og på Fyn

​Rene's Varmeservice ApS udfører alt inden for varmeløsninger, herunder enhver type varmeinstallation. Vi kommer for at installere, montere, servicere og reparere varmeinstallationer i blandt andet Sønderjylland, men også på Fyn.

Vi tilbyder installation og service af enhver varmeinstallation

​Vi tilbyder installation og service af blandt andet oliefyr, gasfyr, fjernvarme, pillefyr, stokerfyr, jordvarme, luft-til-vand-varmepumper og fjernvarme, ligesom vi i samme anledning tilbyder råd og vejledning omkring valg af en ny varmeinstallation.

Vi kan også lave gulvvarme, udskifte rør og alt andet i forbindelse med en varmeinstallation. Det er især blevet populært at få lagt gulvvarme i badeværelset, men mange får det også i køkkenet.

Vi kigger gerne på din varmeinstallation og kommer med forslag

​Vi kommer gerne forbi din bolig for at gennemgå din nuværende varmeinstallation med henblik på en energioptimering, hvor vi kan drøfte muligheder for forbedringer, men også muligheden for at skifte til en anden varmeinstallation, hvis du ønsker det.

Visse steder er det ikke længere tilladt at udskifte oliefyr, og alle steder må det ikke installeres i nybyggeri. Desuden er fjernvarme ikke tilgængeligt overalt, og jordvarme kræver en have af en vis størrelse. Der er således mange ting, der skal overveje i forbindelse med en varmeinstallation.

Du er velkommen til at ringe til Rene's Varmeservice ApS i Vojens på telefon 40 15 51 90, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre ved din varmeinstallation, og hvad der er af alternative muligheder. Du kan også aftale tid ved at skrive til renesmed@yahoo.dk.

HVEM ER JEG?

Rene's Varmeservice ApS

CVR: 34733651

FIND VEJ

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens

JEG TILBYDER

Service og reparation af pillefyr​
​VVS-arbejde