​Rene's Varmeservice ApS

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens​

​Tlf. 40 15 51 90

E-mail: info@rpvarmeservice.dk

  Følg os på Facebook

Åbningstider:

Mandag 7-17
Tirsdag 7-17
Onsdag 7-17
Torsdag 7-17
Fredag 7-12
Ved assistance udenfor åbningstiden vil der blive påregnet et ekstra gebyr

Jeg holder lukket fra fredag d 20 december kl 12 og er tilbage igen mandag den 6 januar kl 7

Varmepumper til jordvarme og luft-til-vand-anlæg

​Rene's Varmeservice ApS installerer, servicerer og reparerer alle typer af varmepumper i Sønderjylland og på Fyn. Det gælder især jordvarmepumper og luft-til-vand-varmepumper.

Der er flere fordele ved varmepumper frem for oliefyr, og den væsentligste er varmeregningen, men dertil kommer, at de er miljøvenlige.

Jordvarme og varmepumper er billigst i drift

​Jordvarme er typisk den billigste varmeløsning, fordi det øvre jordlag får tilført gratis energi om sommeren, der gemmes i jorden, indtil det bliver koldere. Det betyder med andre ord, at varmepumpere, der er baseret på jordvarme, har adgang til gratis energi året rundt.

Luft-til-vand er en nem løsning inden for varmepumper

​Ulempen med jordvarme er, at hele haven skal graves op, og samtidig skal haven være stor nok til at kunne levere tilstrækkeligt med energi. Alternativet er luft-til-vand-pumper, hvor energien trækkes ud af luften.

Disse varmepumper koster mere i drift end jordvarme, men ligger typisk på 50% af varmeomkostningerne for et oliefyr. Disse varmepumpere kan ligesom jordvarme benyttes til både rumopvarmning og brugsvandsopvarmning.

Vi har adskillige års erfaring med installering og servicering af varmepumper, og vi kan bruge denne viden til at hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

Måske er det snart tid til en større renovering eller udskiftning af dit oliefyr, men så kan du overveje at få installeret luft-til-vand- eller jordvarmepumper. Du er velkommen til at ringe til Rene's Varmeservice ApS i Vojens på telefon 40 15 51 90 for at høre mere om varmepumper, vores priser og dine muligheder. Du kan også skrive til renesmed@yahoo.dk.

​​

HVEM ER JEG?

Rene's Varmeservice ApS

CVR: 34733651

FIND VEJ

Strandelhjørn Bygade 10

6500 Vojens

JEG TILBYDER

Service og reparation af pillefyr​
​VVS-arbejde